18mei

Gent Smaakt – Visited

Op het binnenplein van de Leopoldkazerne in Gent werd gisteren het startschot gegeven voor 4 dagen Gent Smaakt! Heerlijk rondkuieren tussen de verschillende standen, hier en daar een hapje proeven, dé ideale manier om een dagje vrijaf door te brengen :-)

Bij Bistro De Eetkamer (St Niklaas) vond je op hun ene stand heerlijke brasserie gerechtjes op de kaart, ik liet mij verleiden door de Luikse balletjes met versgesneden frietjes:

Hun 2de stand bood schaal-en schelpdieren en fijne vleeswaren aan:

En deze leuke draaiband met trendy tapas:

Helemaal upcoming is de frozen yoghurt, deze hype komt overgewaaid uit The States, bij Moochie hebben ze dit alvast begrepen (hun eerste concept store opende gisteren op de Korenmarkt in Gent)

Een kaasdegustatie met aangepast bier kon bij de stand van Van Tricht en Duvel Moortgat

Lekkere en originele burgers, daar kennen ze wat van bij Leys (restaurant, traiteur & home cooking in Lochristi). Wij kozen voor een Kingcrabburger en “De beste hamburger ter wereld met Belgisch Blanc Bleu”:

And last but not least: hét dessert, ultieme verwennerij voor je zoete smaakpapillen, de taarten en cupcakes van Julie’s House. Gezien mijn nog grote overschot stropkes heb ik hier een goeie voorraad kunnen inslaan :-)

Nog geen plannen voor het weekend? Gent Smaakt! is meer dan een bezoekje waard!

Meer info: www.gentsmaakt.be of op de Facebook pagina

Share this Story

About Kim Recour

Ontdek de laatste Food & Lifestyle nieuwtjes op Cookanista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2014 Copyright Cookanista , All Rights Reserved