restaurant antwerpen
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Ganzepoel uit Kontich, Chefs Table uit Burcht, Tafeltje Rond in Beveren-Waas en het Italiaans restaurant Ruggeri in Brasschaat halen dezelfde score, naast onder meer Nathan, Minerva, Tapta en Sir Anthony van Dijck in Antwerpen. Bekijk onderaan in onze kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren.:
Restaurant Minerva een klassieker in Antwerpen.
restaurant minerva Die nostalgie uit zich in allerlei elementen zoals oude foto's, een oude werkbank, smeerput., Niet ver daarvandaan stonden de fabrieken van Minerva, toen de Rolls" Royce" uit die periode. Restaurant Minerva in Antwerpen is zeker uw bezoek waard.
Two4one restaurant: De Zeeuwse in Antwerpen.
Two4One is voor vele restaurant liefhebbers een steuntje in de rug in deze tijde van crisis. Kies voor de Two4One korting Two4One 241 two 4 one twoforone two for one tweevooréén twee voor één twee voor een. of voor de korting à la carte. Populaire zoekopdrachten zijn: Restaurants in Antwerpen, Restaurants in Gent, Restaurants in Brugge en Restaurants in Hasselt.
RESTAURANT THE GLORIOUS ANTWERPEN.
Restaurant Huis De Colvenier Restaurant Antwerpen.
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant. Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten. Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze. 4 luxe appartementen. Patrick Van Herck, Chef-kok.
Restaurant t Zilte Antwerpen.
Onze prijzen zijn inclusief dienst en B.T.W. Elke wijziging binnen het gekozen menu, kan een prijsstijging met zich meebrengen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Restaurant t Zilte. Hanzestedenplaats 5 2000 Antwerpen.
LKKRR Antwerpen Restaurant.
LKKRR is gelegen in de binnenstad van Antwerpen, in een van de achterliggende zijstraatjes, waar je de leukere en apartere winkeltjes vindt, namelijk de wiegstraat nr 14 dichtbij de lombarsevest en de wilde. Pizza uit de Houtoven. Bianco olijfolie, zeezout, look, rozemari j n.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Van Wesenbekestraat 38 2060 Antwerpen Tel: 03/297.82.58. Vorig jaar belandde ik met een stel gourmets in het Chinese restaurant Lung Wah in de Van Wesenbekestraat. Het is het soort restaurant waar ik niet spontaan zou binnenstappen. Gå Nord Internationaal. Hardenvoort 5 2060 ANTWERPEN 2060 Tel: 04/68.41.42.43.
Restaurant Jerom.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant antwerpen