restaurant antwerpen
Minerva Franse keuken in Antwerpen.
Welkom bij restaurant Minerva. Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren.
Buurtrestaurant Sociale Centra.
Je vindt alle informatie over de buurtrestaurants op de website van Sense locaties, openingsuren, prijzen. Stel je vraag online. Werk en opleiding. Hulp bij medische kosten. Vakantie en speelpleinen. Computers, cursussen en webpunten. Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen. Gratis bemiddeling bij huurproblemen.
Restaurant Leonardo is enige echte Italiaan volgens Made in Antwerpen Gazet van Antwerpen.
24/12/2018 om 0200: door Johan Van Baelen. Restaurant Leonardo op het Eilandje is een echt Italiaans restaurant, met beide voeten nog in de Laars. Ten minste, dat stelt het Registro Eccellenze Italiane, een portaal van het Italiaanse ministerie van Economische ontwikkeling.
Bitterpeeën Welkom bij restaurant Bitterpeeën te Antwerpen.
Lekker en blij te zien dat de zoon van den Eddy dat met even veel goesting als zijn vader dat deeddoet., Greet Stappers 10/29/2016. Maar te duur. Erwin Coeck 9/18/2016. Zeer lekker eten. Bart Vande Vyvere 5/21/2016. Bitterpeeën Restaurant Café. IJzerlaan 26, 2060 Antwerpen.
Wok van Antwerpen.
Welkom op de website van Wok" van Antwerpen, een horecazaak die perfect past in de metropool als Bourgondische betovering. De Wok van Antwerpen is zeker niet het zoveelste restaurant in deze stad. Het verrast meteen door de originele en professionele aanpak.:
23x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
Uit eten in Antwerpen, hier zijn maar liefst 23 restaurants in Antwerpen waar dat prima kan! Uit eten in Antwerpen: 23 restaurant tips Antwerpen. Antwerpen is de tweede stad van België en een populaire bestemming voor een dagje uit of weekendje weg.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Restaurant Antwerpen t Hof van Eden: spijskaart, suggesties.
03 232 50 92. Welkom bij restaurant t Hof van Eden in Antwerpen. t Hof van Eden op de Groenplaats is een restaurant in Antwerpen met een uitgebreide spijskaart die iedereen honger doet krijgen. Wij zijn alle dagen open vanaf 9 uur.
Italiaans Restaurant Ruggeri.
Jouw event op maat. Ruggeri biedt een waaier aan eerlijke vers bereide gerechten, van overheerlijke antipasti tot een zalige tiramisu: alle Ruggeri-creaties zijn gekruid met een flinke dosis gedrevenheid en afgewerkt met een vleugje zon. Reserveer nu online. Bekijk het restaurant.
Latijns-Amerikaans restaurant Zuid Antwerpen Trendy drinks ASur restaurant.
What's' in a name? In ASur brengt chef Moisés twee werelden samen: America del Sur, waar hij als Venezolaan zijn roots heeft, en Antwerpen Zuid, de plek waar zijn jongensdroom een eigen restaurant in vervulling ging. Geschoold volgens Franse technieken maar trouw aan Zuid-Amerikaanse smaken, Moisés laat ons kennismaken met 2 werelden in 1 bord.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant antwerpen