restaurant antwerpen
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen.
LE JOHN RESTAURANT.
zandtaartje met frambozen, pruim en chantilly room 900., pastry with raspberries, plums and chantilly cream. chocolade fondant, saffraan en hazelnoot 950., warm chocolat cake with saffron and hazelnut. Kasteelpleinstraat 25 2000 Antwerpen. 32 488 090 912. Grote Markt 58 2000 Antwerpen.
Velazquez Passion for wine, food art Culinair restaurant Antwerpen.
De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze aan interessante Europese en wereld wijnen. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.
Voordelig Spontaan uit eten in Antwerpen.
Helaas is er geen locatie gevonden. Gebruik een andere zoekterm. Gebruik mijn locatie. Populair in de buurt van Antwerpen. Bergen op Zoom. Meest gestelde vragen. Registreren / Inloggen. Antwerpen In de buurt Antwerpen. Bergen op Zoom. 2 personen 1 persoon.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
Da Giovanni Ristorante Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen!
Antwerpen t Eilandje. Zin in pasta of pizza in Antwerpen? Eén adres: Da Giovanni. Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten.
RESTAURANT MICH Antwerpen.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
Restaurant DOME Antwerpen.
Dôme is Dôme sinds 1893, genesteld in een gebouw dat werd gebouwd door architect Jos Bascourt en werd uitgevoerd in een neo-Vlaamse renaissance en barok getinte stijl. Vijftien jaar geleden openden Sophie Verbeke en Julien Burlat een restaurant in wat eens het Café du Dôme was. Het werd één van de meest opvallende gebouwen van Antwerpen.
Restaurant ATELIER MAPLE Antwerpen Borgerhout.
Back Tuin / Terras Restaurant / Keuken. Back Instagram Facebook. Home De Kaart Menu Lunch Diner A la carte RESERVEER CADEAUBON Impressie Tuin / Terras Restaurant / Keuken Contact volg ons Instagram Facebook. WIJ BESCHIKKEN OVER EEN TERRAS TOT 20 PERSONEN.
Seppe Nobels opent drijvend restaurant in Antwerpen De Standaard.
Niet te missen. Seppe Nobels opent drijvend restaurant in Antwerpen. 31/08/2018 om 1236: door mg. Van één tot 23 september kunnen rammelende magen opnieuw in Antwerpen terecht in het drijvend restaurant Waterfront. Dat ligt op een ponton in het Kattendijkdok.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant antwerpen