sds verandabouw
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Over Ons.
Dertig jaar geleden kwam de veranda in opkomst als tuinkamer voor zonnige dagen. SDS Verandabouw behoorde tot de pioniers in dit vakgebied. De afgelopen jaren evolueerde de veranda of oranjerie in hout of aluminium steeds meer tot een geïntegreerd deel van de woning.
Klacht over SDS VERANDABOUW? Gebruik de Test-Aankoop Klachtenbox.
Groepsvordering Groupon Manifest betaalbare elektriciteit Petitie betaalbare geneesmiddelen Groepsaankoop ledlampen Groepsaankoop stookolie Groepsvordering Dieselgate Al onze acties. Klacht indienen via Test-Aankoop Alle klachten Mijn klachten Meldpunt te" rap kapot." Waarden Abonneevoordelen Advies Contacteer ons Publicaties Digitale magazines Tarieven Onze labels in uw winkelrek. Word nu lid. Klacht indienen via Test-Aankoop. img classresponsive-image" altSDS" VERANDABOUW logo/."
De Slachmeulder Bvba S.d.s. Verandabouw Ramen 1540 Herfelingen.
Wij hebben ook gebouwd met sds verandabouw en zijn ook niet tevreden, het heeft lang geduurd voor ze er stond, de chape heeft er lang bloot gelegen voor ze aan de opbouw begonnen, toen die begon was lijk een lopende band, de werken zijn niet goed uitgevoerd geweest, buiten muur te kort gebouwd ze waren de rolluiken vergeten, dat had ik optijd gezien, zo hebben ze direct de aanpassingen kunnen doen, de gaten voor de verlichtingen waren te groot geboord voor de spots, en nog kleine mankementen, het grootste probleem is bij ons komt er vocht binnen en ze willen hun verantwoordelijk niet voor opnemen, ze hebben de folie tussen de metselstenen niet goed gelegd waar door er nu oplopende vocht is, toen ikiets zij kreeg ik geen gehoor niet op de mailtjes niet telefonisch, sds is geen eerlijke onderneming en beter dat je er u van mijd en zeker geen veranda mee laat bouwen, ben een boos omwille van hun werken zit ik met de misserie van een onafgewerkte veranda, ik kan ze niet eens schilderen of behangen door de vocht.,
De veranda of oranjerie van uw dromen.
Pergola bouwen Veranda bouwen Prijzen veranda Aanbouw veranda Veranda aluminium Pergola aluminium Pergola hout Terrasoverkapping hout Terrasoverkapping alu Overkapping terras Verandas Terrasoverkappingen Houten veranda Terras overkapping Aanbouw woning Leefveranda Pergola renson Aanbouw in hout Uitbouw in hout Pergolas. Online marketing by Tonc.be. Copyright 2014 SDS Verandabouw.
SDS Verandabouw in Herne met openingsuren Veranda's.'
Uw zaak gratis aanmelden. Andere belangrijke handelaars. Assesteenweg 200 1540 Herne. Klik voor telefoon Telefoon: 054/48 02 37. Klik voor fax Fax: 054/56 78 41. Ligging en routebeschrijving. Bereken uw route. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan.
SDS Verandabouw Herfelingen Reynaers.
Elke veranda is 100% maatwerk en daarbij kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Bij SDS verandabouw zit je goed voor die nieuwe veranda! SDS Verandabouw Steenweg Op Asse 200, 1540 Herne, België. 054/56 64 32. 054/56 78 41. Openingsuren SDS Verandabouw.
Veranda bouwen.
Veranda 3 jaren geleden. Wij willen een uitbouw laten aanbouwen van ongeveer 30m en hebben hiervoor verschillende veranda bouwers gecontacteerd. Onderstaande Verandabouwers zitten allemaal rond dezelfde prijs; SDS verandabouw in Herne, Verandabouw in Waregem, Vitralux. Heeft er iemand ervaring met één van deze 3 verandabouwers?

Contacteer ons

Meer resultaten voor sds verandabouw